Tjänster

Vi hjälper alla med el

ElFirman Borlänge AB, som är ett företag för dem som är i behov av en elektriker i Falun, Borlänge eller Gagnef, välkomnar alla! Här får såväl privatpersoner som företag, organisationer och föreningar all hjälp de kan begära av ett seriöst företag inom el.

Vad får man hjälp med

ElFirman Borlänge AB är ett företag som hjälper till med framför allt elinstallationer åt alla i Falun, Borlänge och Gagnef med omnejd. Våra medarbetare har dock kunskap inom det mesta inom el, så oavsett vad man behöver hjälp med inom el, så kan vi säkerligen fixa det.

Inget jobb är för stort eller för litet

Vår princip är att inget jobb vare sig är för stort eller för litet, utan vi försöker att vara ett företag som kan vara behjälpligt åt alla som vill ha vår hjälp. Vår policy säger också att alla kunder är precis lika mycket värda. Det är en viktig princip som vi håller benhårt på.

ElFirman Borlänge AB:s kundgaranti

Man kan alltid vara trygg, när man anlitar oss på ElFirman Borlänge AB. Allt arbete genererar nämligen 100 procent kundgaranti på allt det arbete som vi har utfört. Ingen skall behöva vara nervös eller orolig för att vårt arbete är dåligt utfört eller att vi har missat något. Är det något fel på det som vi har gjort så kommer vi och åtgärdar det.

Kontakta någon av våra elektriker redan i dag

Om du är intresserad av vårt företag och således vill ha hjälp av en elektriker med kunnighet och erfarenhet, så kontakta oss redan i dag!

Vi hjälper dig med allt inom el